Voor jongeren

Onze belangrijkste doelgroep zijn jongeren tot 30 jaar. Als je bij jezelf homoseksuele gevoelens ontdekt, kan dat allerlei vragen bij je oproepen. Vragen waarover je best eens zou willen doorpraten met andere jongeren of met een ouder iemand.

Bijbelstudiegroepen
Heel wat jongeren hebben inmiddels meegedaan met één van onze bijbelstudiegroepen.  Met maximaal tien personen lezen we de Bijbel en denken we erover na wat we daaruit leren over ons leven – ook ons leven als homo. Een bijbelstudiegroep is niet zomaar een ‘praatgroep’, maar de sfeer is wel ongedwongen. Je krijgt alle ruimte om je vragen en ervaringen te delen. Klik hier voor meer informatie.

E-coaching
Misschien zit je met allerlei vragen en zou je het daarover graag willen hebben met iemand die méér ervaring met het onderwerp heeft dan jij. Als jij zo iemand bent, bieden we de mogelijkheid van e-coaching. Dat wil zeggen: jij deelt je vragen en/of ervaringen en samen proberen we tot meer duidelijkheid te komen. Misschien heb je een vraag die eenvoudig te beantwoorden is. Dan is één mail-contact mogelijk genoeg. En anders houden we gewoon langer contact. Heb je hiervoor belangstelling, stuur dan een mail naar info@hartvanhomos.nl.

Refoweb
Je kunt je vraag ook anoniem stellen via de christelijke jongerencommunity Refoweb. Vragen over homoseksualiteit worden meestal beantwoord door onze medewerker Herman van Wijngaarden. Kijk hier voor antwoorden op misschien ook wel jouw vragen.

Oké, ik ben dus homo
Wil je voor jezelf rustig wat meer lezen over homoseksualiteit, dan is Oké, ik ben dus homo – over homoseksualiteit en het volgen van Jezus wat voor jou. Het is te koop in de christelijke boekhandel of online via bijvoorbeeld de link onder de titel.