Vraag een spreker van Hart van Homo’s

Hart van Homo’s denkt graag met u en jou mee over allerlei onderwerpen die te maken hebben met homoseksualiteit. Dat kan zijn voor een gemeente-avond, een vrouwenvereniging, bezinning door de kerkenraad, enz; maar ook voor scholen en jongerengroepen.

Tarief is in principe € 240,- plus reiskosten. Voor maatwerk gelden andere tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Er zijn drie sprekers met elk zijn of haar eigen thema’s. Zie overzicht hieronder.

Christine Stam-van Gent

Christine Stam-van Gent (1982) is moeder van vier, schrijver, spreker en psycho-pastoraal werker in opleiding. Ze is lid van de Gereformeerde Gemeente en maakt deel uit van het bestuur van Hart van Homo’s.

Onderwerp

  • Hoe ga je als ouders en familie/vrienden om met het homo-zijn van een jongere?

Contact


Wolter Rose

Wolter Rose (1964) groeide op in de provincie Groningen. Sinds 1995 doceert hij semitische talen en culturen aan de Theologische Universiteit Kampen (GKV en NGK). Hij is bestuurslid van Hart van Homo’s.
Vanaf 1 januari 2020 is hij beschikbaar voor het geven van lezingen over:

Onderwerpen

  • Met de kennis van nu – homoseksuele oriëntatie, gedrag en identiteit in heden en verleden
  • Hij is goed. Hij is de koning – homoseksualiteit en de Bijbel

Contact


Herman van Wijngaarden

Herman van Wijngaarden (1963) is medewerker van Hart van Homo’s en auteur van de boeken ‘Oké, ik ben dus homo – over homoseksualiteit en het volgen van Jezus’ en ‘Om het hart van homo’s – pastoraat aan homoseksuele jongeren’. Hij is lid van de Protestantse Kerk in Nederland.

Onderwerpen

  • Homoseksualiteit en de gemeente
  • Pastoraat aan homoseksuele jongeren
  • Kerkenraad en homoseksualiteit
  • ‘Je zult maar homo zijn…’ (voor tieners en jongeren)
  • De geschiedenis van homoseksualiteit (van Oudheid tot recent)

Verder is Herman van Wijngaarden beschikbaar voor gastlessen op scholen en voor docententrainingen (afzonderlijke tarieven).

Contact