Aanbod Hart van Homo’s

Als je homo bent (of: homoseksuele gevoelens hebt), heb je niet per se professionele hulp nodig. Misschien is het voor jou al genoeg als je er gewoon met iemand open over kunt praten… Het mooiste is het als dat in je eigen omgeving kan – bij vrienden, familie of mensen van de kerk. Maar je kunt er ook voor terecht bij Hart van Homo’s. Want daar gaan we voor: voor het hart van homo’s.

1. E-coaching
Via deze site kun je vragen om coaching. Als je daar behoefte aan hebt, kun je je hier aanmelden. Hart van Homo’s heeft drie coaches, onder wie een vrouw, die alle drie ‘ervaringsdeskundig’ zijn. Bij hen kun je je verhaal kwijt en je vragen stellen. Niet dat zij de antwoorden hebben – die moet je zelf ontdekken – maar ze kunnen je wel op weg helpen. Stuur een mail naar info@hartvanhomos.nl 

2. WhatsApp
Misschien ben je niet zo van het e-mailen ;-). Dan kun je een appje sturen naar [nog invullen]. In principe krijg je binnen 24 uur een reactie. Let op: het heeft geen zin om dit nummer te bellen, want er wordt niet opgenomen!

3. Groepen
In de nabije toekomst willen we ook groepen starten waar je je ervaringen en vragen kunt delen met anderen. Door middel van bijbelstudie willen we de wil van God zoeken voor ons leven. Als je daarvoor belangstelling hebt, kun je een mailtje sturen naar info@hartvanhomos.nl.

4. Weerbaarheidstraining
Het is ook mogelijk om mee te doen met een weerbaarheidstraining van een dag. Daar leer je voor jezelf op te komen en steviger in je schoenen te staan. Belangstelling? Geef het vast door via info@hartvanhomos.nl

Zodra er meer  concrete informatie is over 3 en 4 verschijnt die op deze website.